על המקום שלנו
שוב, אנחנו לא הפיצה השכונתית שלכם...
לאחר ביקורים רבים באיטליה לחיפוש אחר הפיצה המושלמת, מאות טעימות ועשרות ביקורים אצל המומחים הכי גדולים - הרגשנו מוכנים וחזרנו לארץ לתכנון הפיצרייה המושלמת...
ומה יצא? בצק שמותפח 72 שעות ואז נכנס לטאבון משוגע של 450 מעלות חום עם קרעי מוצרלה אמיתית ורוטב עגבניות סודי מאיטליה.
בנוסף, התוספות שלנו עלולות להפתיע ולתפוס אתכם לא מוכנים אך תיהיו בטוחים שאם תעיזו, לא תשכחו את החוויה.
אתם עדיין כאן?